VINTERSOL

Copyright © All Rights Reserved

VINTERSOL

 

Tyge Axel Holm

 

Tyge Axel Holm arbejder med træværker, der spænder fra smykker, æsker, til møbelkunst i verdensklasse. På udstillingen i BANKEN viser han nogle få udvalgte værker og hver fredag kl. 15-17 kan man gå på opdagelse i mange flere i butikken "Tyge Axel Holm" der ligger lige skråt over for Banken.

 

Jo Dam Kærgaard

 

Jo Dam Kærgaard, har kastet sig ind i vinteren, stormene og tågen omkring øen. Med overskriften ”Al sejlads indstillet” er det blevet til nye værker, der vises sammen med tidligere på udstillingen. Jo Dam Kærgaard har værksted og galleri i BANKEN og har initieret udstillingen ”Vintersol”.

Julie Høm

 

Julie Høm er en af øens mest skattede keramikere. Hun arbejder med mange forskellige og hjemmelavede lertyper og glasurer. Hun har altid fundet det fascinerende at arbejde med naturen i form af ler, vand og ild og fænomenet fraktaler, det at former gentager sig i stort og småt, er en iboende inspirationskilde.

 

 

Stig Rex Thomsen

 

Stig Rex Thomsen er kunstner og gallerist i R2 Galleri i Svaneke. Galleriet holder vinterlukket og har i stedet givet plads for blomsterbutikken ”Stokrosen”, der kan lide kulden. På ”Vintersol”-udstillingen viser Stig en række nye værker, der med forskellige materialer og teknikker arbejder med mødet mellem kultur og natur.

Cæcilie Kaas Jørgensen in-progress

 

Hver fredag 24. februar til og med 31. marts kl. 15-17 vil endnu en af øens kunstnere, Cæcilie Kaas Jørgensen, deltage på udstillingen ”Vintersol”.

Cæcilie har sagt ja til et benspænd fra BANKEN, at hun i åbningstiden vil prøve sig selv af med nye materialer og teknikker på storformat.

Hvordan hun vil tackle udfordringen, kan man opleve "live" i BANKEN.